Het LED-INNOVATIE team heet u welkom.

Reeds geruime tijd doen we aan "research" naar de betere kwalitatieve LED'S die er op de markt te vinden zijn. Daaruit blijkt dat een juiste keuze van LED afhankelijk is van een heel aantal factoren zoals ; de lichtopbrengst van een bepaalde LED (uitgedrukt in Lumen), de kleurtemperatuur (in graden Kelvin) en de levensduur(in aantal uren). Ook het toepassingsgebied waar de LED uiteindelijk zal gebruikt worden is bepalende voor uw keuze, is het functioneel licht, sfeerverlichting of accentverlichting.

Onze site geeft u de informatie die nodig is om uw keuze te helpen bepalen. Indien u wenst kunnen we al jullie vragen hieromtrent ook beantwoorden via email of komen we ter plaatse kijken wat voor u de meest geschikte oplossing kan zijn.

Alle aangeboden producten zijn door onze eigen mensen in het labo uitvoerig gecontroleerd en getest.

Door onze ervaring en dit eigen labo hebben we de mogelijkheid ook zelf rechtstreeks in te staan voor de herstelling en test opdrachten van de door ons aangeboden LED verlichting.

Wij hebben een groot aantal producten in aanbod op onze site , er zijn echter veel meer LED oplossingen mogelijk, laat daarvoor een email na op info@ledinnovatie.be

Wij trachten u zo snel mogelijk van antwoord te dienen .

LED de VERLICHTING van de TOEKOMST !