Deze website is eigendom van LED-INNOVATIE BVBA

Ons adres is: Nieuwkerkenstraat 180 , 9100 Nieuwkerken-Waas - België

U kunt ons via e-mail bereiken op info@ledinnovatie.be

Onze webserver herkent automatisch het IP-adres en de logtijd van elke bezoeker op onze website.

We verzamelen de e-mailadressen van personen die met ons via e-mail corresponderen en verzamelen informatie over de webpagina's die door consumenten worden bezocht, zoals naam en adres.

De verzamelde informatie wordt gebruikt om consumenten op de hoogte te brengen van updates op onze website en voor marketingdoeleinden.

Betreffende cookies: we gebruiken cookies om de voorkeuren van bezoekers op te slaan en informatie over de sessie te bewaren.

Zo wordt onder meer bijgehouden welke producten aan hun winkelwagentje werden toegevoegd en slaan we de taalvoorkeur voor U op.

Als u niet langer e-mails van ons wenst te ontvangen, gelieve ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar het bovenstaande adres.

Indien u periodieke mailings met informatie over nieuwe producten, diensten en evenementen wenst te ontvangen, hoeft u enkel online uw adres in te voeren.

Als u hierover liever geen mailberichten wenst te ontvangen, gelieve ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit kunt u doen door een e-mail naar het bovenstaande adres te sturen.

Gelieve uw volledige naam en adres te vermelden. Er zal enkel telefonisch contact worden opgenomen met personen die online hun telefoonnummer hebben vermeld i.v.m. bestellingen die zij online hebben geplaatst. Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden.

We hebben geen samenwerkingsverband noch speciale relatie met online advertentiebedrijven.

Nu en dan is het mogelijk dat we de klantengegevens gebruiken voor nieuwe, niet voorziene toepassingen die nog niet vermeld stonden in onze privacyverklaring.

Indien we op een gegeven moment in de toekomst uw gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, zullen we met u contact opnemen alvorens we uw gegevens hiervoor gebruiken en u op de hoogte stellen van ons nieuwe gegevensbeleid. U zal dan ook de keuze hebben om niet deel te nemen aan deze nieuwe toepassing van uw gegevens. De wijzigingen zullen verschijnen op onze website om u hiervan op de hoogte te stellen en u de kans te bieden om hier niet aan deel te nemen. Als u bezorgd bent over hoe uw gegevens worden gebruikt, raden we u aan om regelmatig onze website eens te bekijken. Klanten kunnen verhinderen dat hun gegevens worden gebruikt voor andere doeleinden dan aanvankelijk bedoeld. Dit kunt u doen door te mailen naar het bovenstaande adres.

Bezoekers van onze website kunnen op verzoek alle gegevens die we over hen bijhouden, raadplegen en wijzigen [ook de persoonsgegevens].

Betreffende veiligheid van gegevens: bij het doorsturen en ontvangen van bepaalde belangrijke gegevens zoals financiële informatie of gegevens betreffende gezondheid, worden onze bezoekers doorgestuurd naar een beveiligde server.

Indien u van mening bent dat deze website het vooropgestelde gegevensbeleid niet volgt, kunt u met ons contact opnemen via de bovenvermelde adressen.