1. Wat is de garantie op de led lampen aangekocht bij Ledinnovatie ?

Alle de door ons verkochte Led lampen hebben een minimale levensduur van 50.000 uur. Onze Jarenlange ervaring en het gebruik van kwalitatieve interne elektronica maakt dat de LED lampen van LEDINNOVATIE tot de meest betrouwbare op de markt behoren. Daarom ontvangt u op al onze producten tussen de 2 tot 5 jaar fabrieksgarantie. Deze garantie staat meestal beschreven in de DATASHEET die U kunt downloaden op onze webshop. Mocht een LED lamp toch vroegtijdig defect geraken, stuur deze dan terug met een copy van de aankoopfactuur. Wij ruilen deze om voor een nieuw exemplaar. Mocht een product na de garantietijd toch stuk gaan neem dan contact op met ons via info@ledinnovatie.be

2. Wat moet ik doen bij een vroegtijdig defect ?

Vroegtijdig defect: het kan met alle elektronica gebeuren, ook met een LED lamp. Om de kwaliteit van onze LED lampen te garanderen verlenen wij tussen de 2 en 5 jaar fabrieksgarantie. Als een LED lamp of voeding of een ander product tussen 2 en 5 jaar defect raakt, naargelang de fabrieks garantie dan ruilen we hem om voor een nieuwe. Procedure: Stuurt ons a.u.b. het defecte product op, zie firma adres. plus een kopie van de originele factuur. We sturen u dan zo snel mogelijk een nieuw exemplaar toe.

3. Moet ik bij het plaatsen van een 12v LED lamp mijn tranfo vervangen ?

Bij de meeste vervangingen moet dit niet, maar bij sommige electronische transfo's zijn er soms wel problemen, aangezien het vermogen van een zuinige LED lamp zo laag is, gebeurd het wel eens dat de LED lamp gaat flikkeren, zeker bij electronische transfo's. In dit geval is het aangewezen een LED driver te plaatsen. Als je de LED lamp wil laten dimmen is het best een LED lamp aan te kopen met een dimbare externe led driver.

LET OP : GEBRUIK ALTIJD EEN LEDDIMMER VOOR HET DIMMEN VAN LEDLAMPEN

4. Waarom flikkert mijn 12v LED lamp ?

Het probleem zit zeer waarschijnlijk in de transfo, niet alle halogeen tranfo's werken goed bij een lage belasting , zeker de electronische transfo's. kijk ook na of er geen standaard dimmer tussen staat dit kan ook een probleem geven. De oplossing is een LED driver , al dan niet dimbaar.

LET OP : Als je wil dimmen gebruik altijd een LEDDIMMER , aangezien het verbruikte vermogen zo klein is, en een standaard dimmer een MIN. vermogen van 40 tot 60 watt nodig heeft om te kunnen werken

5. Waarom flikkert of zoemt mijn 230v LED lamp ?

Het probleem zit hem in de dimmer. Niet alle halogeendimmers werken goed in combinatie met een heel lage belasting zoals een LED lamp. De lamp is zo ‘zuinig’ dat hij buiten het bereik valt van de dimmer die meestal tussen de 40 a 60 watt belasting nodig heeft om te werken en dan gaan de lampjes knipperen of zijn ze slecht dimbaar.Oplossing is de zware halogeendimmer te vervangen door een voor LED dimmer. Deze lichtere 230V LED dimmer heeft namelijk geen minimale belasting nodig om al prima te werken met slechts één LED lamp.U gaat in de toekomst ook deze dimmers kunnen bestellen via onze webshop

6. Kan ik mijn bestelling ook afhalen ?

Dit is mogelijk, stuur een mail naar afhaling@ledinnovatie.be Wij nemen zo vlug mogelijk contact met U op, en spreken af waar en wanneer je de bestelling kunt komen afhalen.

7. Wat zijn jullie Bank gegevens ?

Ledinnovatie bvba

Bank: KBC

Rekeningnr: 731-0219182-34?

Europese overschrijving:

IBAN: BE68 7310 2191 8234

BIC: KREDBEBB

8. Ik wil jullie lampen verkopen. Hoe word ik dealer van jullie lampen ?

Als u onze LED lampen en producten wilt verkopen, kunt u zich registreren op de site. Stuur je een aanvraag voor dealer. Naar dealer@ledinnovatie.be met vermelding ( aanvraag voor dealer ). U ontvangt dan van ons een e-mail met de prijzen, en voorwaarden en dan wordt u geactiveerd als dealer account.

9. Wie installeert mijn Ledprodukten ?

Normaal is het de bedoeling dat u als klant zelf onze producten installeert.Mocht u toch beroep willen doen op een professionele installateur kunnen wij u de coördinaten van een erkend installateur bezorgen die vertrouwd is met onze producten . mail naar : installatie@ledinnovatie.be

10. Waarom alleen maar 24v ledstrips ?

De reden dat LEDINNOVATIE alleen ledstrips van 24v aanbied, is om de stroom te beperken die door de ledstrip loopt. Bij 24v is de stroom de helft als bij 12v, dus minder stroom betekend ook minder warmte, en minder warmte betekend ook een langere levensduur van de leds.

11. Kan ik betalen met ECOCHEQUES ?

JA DIT KAN

Hoe moet ik dit doen :

1> Na de aankoop op de webshop , ga ja naar afrekening .

2> Bekijk de waarde van de ECOCHEQUES , betaal het verschil via overschrijving

VB: aankoop goederen 157 euro , waarde ECOCHEQUES is 150 euro , de resterende 7 euro doe je via overschrijving .

3> Na op de knop AFREKENING te hebben gedrukt , doe je de melding in het voorziene veld

onder de tekst :

Indien u een opmerking over uw order voor ons wilt toevoegen, kunt u dat hieronder opgeven.?

ECOCHEQUES

4> Stuur de ECOCHEQUES op naar : ( liefst aangetekend voor veiligheid )

LEDINNOVATIE BVBA

tav Stefaan Laureys

Nieuwkerkenstraat 180

9100 Nieuwkerken-Waas

5> Na de ECOCHEQUES te hebben ontvangen , en het eventuele rest verschil? via overschrijving ,

worden de goederen zovlug mogelijk geleverd .